Retour à la page d'accueil Plan du site

 

Stacks%2520Image%2520511

Internationale "Vuurloop Instructor Certificatie"
Sahakan Programma

Van 21 tot 26 juli 2014 in Belgium

Met Peggy Dylan en Internationale staf

Stacks%2520Image%2520644
Peggy Dylan is de originator van de Westerse vuurloop beweging. 
Read more...

Een kwart eeuw excellentie in leiderschap. 
Het ENIGE begrijpelijke certificatie programma in vuurloop leiderschap 
geleid door Peggy Dylan zelf 

Ben je geïnteresseerd om vuurlopen in je workshops of seminaries te integreren? Volg dan dit erkende opleidingsprogramma.

Wanneer? 21 tot 26 juli 2014
in België

Chateau Ferme de Baya Rue de Baya, 18    B-5353 Goesnes

http://www.chateaufermedebaya.be
Wil je meer informatie? contacteer ons!

Stacks%2520Image%25201287


Leer de "allerheetste" workshop te begeleiden. Vuurlopen is een fenomeen dat mensen in de ganse wereld ware verandering heeft doen ervaren. Deze ongeëvenaard trainingscursus heeft aan zijn gegradueerden de zekere wetenschap verschaft dat ze bij aan het dragen zijn tot het welzijn van de mensheid. Het is een van de meest helende, versterkende geschenken die je aan de wereld kan geven.


ONZE VUURLOOP INSTRUCTOR TRAINING IS NU EEN 6-DAAGSE, ALLEENSTAANDE TRAINING DIE GEEN VOOROPLEIDING VEREIST! 
VUURLOOP INSTRUCTORS TRAINING
We zijn absoluut verheugd om de de beste, langst lopende en meest begrijpelijke Vuurloop Instructors Certificatie Training ter wereld aan te bieden, nu als een 6-daagse, alleenstaande training zonder vooropleiding, die je kwalificeert als een SUNDOOR Vuurloop Instructor. 
Onze training zal je alle informatie, vaardigheden, middelen, ondersteuning en het network geven dat je nodig hebt om succesvol de vuurloop in je eigen workshops en events te incorporeren! 
Gedurende de workshop zal je alles exploreren gaande van houttypes, vuren bouwen, kolenbedden, harken, vuren onderhouden (firekeeping/tending), tot vuurloop veiligheid, presentatievaardigheden en workshop timing. 
We zullen je zoveel mogelijk persoonlijke ervaring met het vuur geven en je gidsen doorheen het proces om de best uitgeruste, zelfzekere, capabele en inspirerende vuurloopinstructor te worden die je maar kan zijn!

Stacks%2520Image%25201271

Na certificatie zal je geautorizeerd zijn om vuurlopen te leiden, pijlbreken en staafbuigen te doen met je eigen groepen, en je zal toegang hebben tot exclusieve forums voor afgestudeerden, dat tonnen informatie bevat, rechtstreeks links met je peers, online support, persoonlijke blogs van Peggy e.a. en veel meer. 
Tijdens de Vuurloop Instructors Certificatie Training worden je de complexe details aangeleerd die van de vuurloop zo'n krachtig instrument van transformatie maken. 
Gedurende deze training zal PEGGY DYLAN haar immense ervaring met vuurlopen doorgeven alsook van krachtig leiderschap. Voor diegenen onder u die inspirerende middelen willen gebruiken waaronder vuurlopen, ea. om dynamische workshops te creëren voor je eigen groepen, is er geen betere training. De training is uiterst begrijpelijk, omhelst alles wat je nodig hebt op het gebied van workshop timing en spreekvaardigheden in het publiek tot alle noodzakelijke informatie die nodig is voor het aanmaken van veilige vuurloop vuren. 

Stacks%2520Image%25201275


Dit is de enige Instructor’s Certificatie wereldwijd waar je rechtstreeks getraind wordt door de originator van Westers Vuurlopen, Peggy Dylan. Haar 30 jaar ervaring in het sculpturen van dit oude ritueel tot een dusdanig krachtig en helend fenomeen is gericht op jouw succes!

Peggy Dylan is de keuze voor iedereen die op zoek is naar uitmuntendheid. 
Peggy heeft duizenden mensen getraind in de afgelopen 30 jaar. 
Peggy Dylan heeft een onvergelijkbaar vermogen om de liefde voor het levende te wekken. Ze ondersteunt het gratieus ontvouwen van wonderen. Het werken met Peggy zelf heeft mensen over de hele wereld geholpen om de verandering te zijn die ze willen zien in de wereld. 

Stacks%2520Image%25201277


Gedurende deze geweldige en transformerende training zal je een persoonlijke en diepe relatie ontwikkelen met het vuur, dat je zal voorzien van het volle vertrouwen in leiderschap. De middelen die aangeleerd worden in deze intensieve cursus hebben talloze leraren voortgestuwd in de richting van erkenning en succes, gaande van de meest inspirerende sprekers op aarde, tot de talloze spirituele leraren op de planeet. In deze training zal je de volgende zaken leren: 
De dynamieken van leiderschap en seminarie structuur en timing Veilige vuurlopen in alle situaties Hout types en vuur bouwen, pijlen en planken breken, staven buigen Healing, ritueel en inspirerende aanwezigheid brengen in je groepen en de spirituele aspecten van leiderschap Deze gepersonaliseerde dynamische en gestroomlijnde Vuurloop Instructors Training is uniek. 

Geven hun medewerkingStacks%2520Image%25201288Dirk Marivoet nam zijn Instructors training met Peggy Dylan in 1994. Hij beveelt deze training ten zeerste aan, hij zou ze anders niet organiseren. Hij bouwt op 30 jaar ervaring in het integreren van lichaam, geest en ziel. Hij heeft een verfijnde kennis van zowel oude rituelen als van hedendaagse en academische methodes van transformatie. Hij is een geregistreerd en gerenommeerd Europees gecertificeerd psychotherapeut en opleider.
 Stacks%2520Image%25201290
Christian Girardet, geregistreerd psychotherapeut(ECP) - en kei van een vuurkenner

Stacks%2520Image%2520517


In de liefdevolle omgeving van deze training zal je er versteld van staan hoeveel kennis en healing je kan absorberen.

Wordt een SUNDOOR gecertificeerd vuurloop instructor en ontvang training en follow-up van de leidende autoriteit in vuurloop instructie en leidt zelf vuurlopen in de wetenschap dat je training afkomstig en geaccrediteerd is door de hoogst geaccrediteerde school ter wereld: SUNDOOR.


Practische informatie & Registratie 

Facilitatie: Peggy Dylan en Internationale staf
Data: 21 - 26 juli 2014 
Plaats: Chateau Ferme de Baya Belgium
Locatie: Rue de Baya, 18 --B 5353 Goesnes
Kosten: Informeer aub + kosten accommodatie & voedsel
Gereduceerd prijs indien aangemeld en betaald voor 1 maart. 
of indien geregistreerd met 2 personnel en betaald voor 1 april 2014
Taal: is Engels (vertaling naar Nederlands en Frans bij voldoende vraag) 

Je kan je hieronder aanmelden. Voor vragen ga aub naar onze Contact pagina

Stacks%2520Image%2520634

Naam : E-mail

 
© 2018 - Marche sur le Feu